dilluns, 22 de novembre del 2021

CONCERT DE SANTA CECÍLIA

Dimecres 24 de novembre celebrarem el Dia de la Música amb el Concert de Santa Cecília

Com sabeu, el nostre centre organitza aquesta activitat amb caràcter benèfic i per això s'ha establert una aportació solidària de 10 euros en concepte d'entrada. 

 

Els beneficis de la taquilla d'enguany aniran destinats a Open Arms, organització que té com a missió principal protegir la vida de persones abandonades en aigües internacionals que fugen de conflictes bèl·lics, de la persecució i la pobresa i que col·labora en terra ferma amb equips sanitaris i de recerca per afrontar emergències que necessitin resposta immediata. + info a www.openarms.es

 

El concert es realitzarà a l'Aula Polivalent a les 20h i les classes se suspendran a les 19.45. L'alumnat afectat per la suspensió de l'activitat lectiva té una plaça garantida en l'esdeveniment sense haver de fer l'aportació solidària.

 

Per assistir al concert caldrà formalitzar la reserva (una per cada assistent) a través del formulari que s'enllaça a continuació  https://forms.gle/bfvFoGYMNj7PXFvWA El donatiu en concepte d'entrada es dipositarà a una urna que se situarà en l'accés principal de la Sala Polivalent.

 

En aquesta edició podrem gaudir de les actuacions de Clara del Ruste i Emili Brugalla, Toni F. Godayol, Jaume Fàbregas, Marta Rodrigo i Joan Josep Gutiérrez, Artur Regada, Ester Lecha, i Lourdes Pérez Molina amb la col·laboració especial de Lluís Pérez Molina.