divendres, 20 de novembre del 2015

Festival LIFE Victoria 2015

Per tercer any consecutiu, del 20 al 29 de novembre, l’Esmuc serà seu de les activitats del LIFE Akademie que promou el Festival LIFE Victoria, impulsat per la Fundació Victoria de los Ángeles. El LIFE Akademie oferirà diferents classes magistrals, ponències i concerts de joves intèrprets.
la secció LIFE New Generation actuaran dos pianistes del Màster “Victoria de los Ángeles” en Lied / Canción Española i Cançó Catalana: Jesús Blanco (1a promoció) i Núria Gómez (2a promoció). El primer actuarà, juntament amb el baríton Sebastià Peris, al concert previ de Christianne Stotijn, el divendres 20 de novembre, al Recinte de Sant Pau (20 h). El concert de Núria Gómez i la soprano Adriana Aranda tindrà lloc el dijous 26, també a Sant Pau, a les 20 hores, com a introducció a l’actuació de Roderick Williams (baríton) i Iain Burside (piano).

LIFE Akademie a l’Esmuc
Al llarg de tota la setmana, el pianista Burkhard Kehring impartirà diferents classes magistrals que tindran lloc en horari de matí i de tarda. Divendres 27 també se celebrarà el concert de cloenda de les classes magistrals a càrrec dels alumnes participants.
Altres activitats són la trobada amb Teresa Berganza, o les diferents xerrades i taules rodones amb Dolores Aldea, Miquel Desclot, o Xosé Aviñoa, entre altres.
L’entrada a les taules rodones i conferències que es faran a l'Esmuc és gratuïta però es recomana la reserva de localitat.
Les classes magistrals són gratuïtes per a tots els alumnes oients de l'Escola i per al professorat del centre. El concert del dia 27 de novembre a l'Aula d'orquestra també és d'accés gratuït pels membres de l'Esmuc.
L'entrada a les classes magistrals per al públic extern a l'Esmuc és de 5 euros. L'abonament d'oient, que inclou totes les masterclasses i el concert de participants del dia 27, té un preu de 15 euros. 
                               
Les activitats que tindran lloc a l'Esmuc són les següents:

- Classes magistrals amb Burkhard Kehring. Del 23 al 26 de novembre. Consulteu programa.
- Trobades amb Teresa Berganza. Dilluns, 23 de novembre. 19 h. Aula d’orquestra.
- "Poulenc i els poetes surrealistes" (Workshop). Dimarts, 24 de novembre. 19 h. Aula de cor. Amb Dolores Aldea (soprano)
  i Miquel Desclot (poeta). Il·lustracions musicals a càrrec dels LIFE New Generation Artists
- "La música vocal de J. Brahms. Introducció a Die schöne Magelone". Dimecres, 25 de novembre. 19 h.  Aula de cor.
   Amb Xavier Avinyoa, catedràtic de la Universitat de Barcelona.
- "El treball d’audiències als  festivals de Lied. Divendres, 27 de novembre. 17.30 h. Amb Antonio Moral (CNDM-Madrid), Sholto
 Kinoch (Oxford Lieder-UK), Michael Gassmann (Heidelberg Frühling-Alemania), Pepe Zapata (Teknecultura-Barcelona).
 Modera: Enric Martínez-Castignani, director artístic del  LIFE Victoria Barcelona.
LIFE Concert. Concert dels participants a les Classes magistrals de Burkhard Kehring. Divendres, 27 de novembre. 20.30 h.
 Aula d’orquestra de l’Esmuc.
                       
Més informació:
                               
ComunicacióEscola Superior de Música de Catalunya
C. Padilla, 155 - Edifici de l'Auditori
08013 Barcelona
Tel: (+34) 933523011 - ext. 1050