divendres, 7 d’abril del 2017

La Coral del conservatori es presenta al concurs d'Ejea de los Caballeros

La Coral del Conservatori, dirigida per Raimon Romaní, es presenta al concurs d'Ejea de los Caballeros, un dels certàmens més importants de cant coral juvenil d'Espanya. L'any passat, la Coral Conservatori ja va obtenir el segon premi, darrera de la Coral juvenil de l'Orfeón Donostiarra.




Ejea de los Caballeros, epicentre nacional del cant coral a la seva 46 edició
* El certamen coral, que se celebrarà els dies 22 i 23 d'abril, comptarà amb la participació de corals arribades des de nou províncies espanyoles

* Entre les novetats d'enguany, destaca una masterclass sobre la direcció coral per a cors juvenils, oferta per Esteban Urzelai, sotsdirector de l'Orfeó Donostiarra.

Ejea de los Caballeros, 30 de març de 2017.- Un total de 15 agrupacions corals arribades des de diferents punts d'Espanya es reuniran a Ejea de los Caballeros. La trobada, organitzada des del departament de Cultura de la localitat i en col·laboració amb Sofejea, tindrà lloc els propers dies 22 i
23 d'abril, quan se celebrarà el tradicional certamen de cant coral, que aquest any arriba a la seva edició número 46. Valladolid, Madrid, Biscaia o Girona són algunes de les províncies representades i que actuaran en Ejea dels Cavallers, davant d'un auditori de 800 persones.


Després de més de 45 anys celebrant aquesta tradicional trobada, el certamen coral d'Ejea de los Caballeros està plenament assentat. Hi participaran aquesta edició corals arribades des de Saragossa, Valladolid, Lleó, Madrid, Biscaia, Barcelona, ​​Granada, Girona i també Astúries.


El certamen començarà el dissabte al matí amb un festival ofert per els cors infantils, i a partir de les 20 hores, tindrà lloc la primera sessió de la fase de concurs, que es prolongarà també durant tota la
jornada de diumenge. La dotació en premis ascendeix enguany a 12.050 euros, repartits en diferents categories, així com un premi del públic.