divendres, 20 de gener del 2017

Activitats de l'Any Granados


El mes de febrer serà un període intens en les activitats dels Anys Granados.
Us fem un avanç del calendari.


Dilluns 6 i dimarts 7, Sala Polivalent. "Granados i l'espurna de la felicitat". Espectacle per a nens a càrrec d'Emili Brugalla i Clara del Ruste. Per a alumnes de bàsic de l'escola de música. Activitat interna.


Dimecres 8, 19 hores. Casa de Cultura de Sant Cugat. Conferència-concert a càrrec de la periodista Mònica Pagès. "Goyescas: la mirada sonora. Una visió pictòrica de l'obra de Granados". Entrada lliure.

Dijous 9, de 16 a 20 hores. Aula Magna. Classe magistral de piano sobre Granados a càrrec del pianista Albert Atenelle. Destinat a alumnes del Conservatori de Sant Cugat. Obert a oients.

Divendres 10, a les 20 hores. Aula Magna. Recital de piano a càrrec de Jean-François Dichamp. "Diàlegs entre fantasia i sonata: Granados, Soler i Scarlatti". Entrada lliure.

Diumenge 12, 12 hores. Sala Polivalent. "Granados i l'espurna de la felicitat". Espectacle familiar. Entrada 5€. No es fan reserves.

Dimarts 16, a les 19:30, Aula Magna. Concert del cicle 60' a Victòria, Entre Departaments. "Granados i el seu entorn", a càrrec d'alumnes de música de cambra del Conservatori. Entrada lliure.