divendres, 22 d’abril del 2016

Cantates de Sant Jordi

Dimecres 20 van tenir lloc al Teatre-Auditori de Sant Cugat els concerts de les cantates de Sant Jordi a càrrec dels grups corals i instrumentals de l'escola i del conservatori.
A la primera sessió (18h) es va interpretar la cantata Al ball sense un badall , amb música de Guida Sellarés i text de Miquel Desclot, on van participar els grups d'Iniciació I i II i la Coral infantil A, acompanyats per l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat, dirigits per Elisabet Kubesh. La Clara del Ruste va escenificar la narració i la Berta Vidal, la Laia Martínez, el Francesc Gordó i el Lluís Fàbregas il·lustrar la música amb les coreografies dansades. 
A continuació es va interpretar La llegenda de Sant Jordi, del professor Raimon Romaní amb lletra de Bernat Romaní. Hi van participar els grups Bàsic 1 i 2, la Coral infantil A i B, Coral juvenil, Coral del conservatori, Cor d'adults, Orquestra juvenil, Orquestra del conservatori, Banda juvenil, Banda del conservatori i Grup de flautes i guitarres, així com alguns professors i col·laboradors externs. La narració també va anar a càrrec de Clara del Ruste. Van intervenir els solistes Núria Baldi (princesa), Oriol Luque (rei) i Albert Mañosa (príncep).

A la segona sessió (20h) es va repetir La llegenda de Sant Jordi amb el mateix repartiment però amb els grups Bàsic 3 i 4.

El repte organitzatiu es va superar satisfactòriament i el resultat musical va fer honor a la gran feinada que van fer alumnes i professorat implicat, a qui cal felicitar efusivament.
Els concerts van aplegar més de 600 alumnes de l'escola i del conservatori i un total d'un miler d'espectadors entre les dues representacions.