divendres, 20 de novembre del 2015

7a Fira del Llibre de Música i la Partitura


L’Esmuc acollirà, per setè any, la Fira del Llibre de Música i la Partitura, el proper dimecres 25 de novembre. Al llarg de tot el dia es podran veure i adquirir partitures i llibres amb descomptes especials. L’entrada és gratuïta.

Com és tradicional, el vestíbul de l’Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc) serà l’aparador de partitures, llibres i principals novetats, que es podran adquirir amb descomptes pels assistents. La jornada està organitzada pel Gremi d’Editors de Música de Catalunya i la col·laboració de l’Esmuc.
Aquesta cita anual de l’edició musical catalana és oberta a tots els públics en horari de 10 a 19 hores.
Jornada Professional
El dia previ a la Fira, el dimarts 24 de novembre, el Gremi d’Editors ha organitzat una Jornada Professional amb dues ponències. A les 12.30 hores, Victor de Francisco, de l’empresa Reexporta, parlarà de “Com posicionar adequadament llibres de música i partitures a Internet” (Aula 346).
A la tarda (16 h) Martí Ferrer i Daniel Masó, de l’equip de Notes in Cloud, impartiran una conferència sobre “Com funciona el CMS (Content Management System) de Notes in cloud. Sistema de gestió de dades i metadades de les partitures en format digital" (Aula 356).
Les sessions de la jornada professional van dirigides especialment a editors de música, però també poden resultar molt interessants per a arxivers, documentalistes, estudiants de grau superior, estudiants de biblioteconomia, i documentació. L’assistència és gratuïta però cal formalitzar la inscripció enviant un correu a projectes@gemc.cat.
La 7a edició de la Fira del Llibre de Música i la Partitura compta amb la col·laboració del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE), del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’SGAE i la Fundació SGAE.
Més informació:

Escola Superior de Música de Catalunya
C. Padilla, 155 - Edifici de l'Auditori
08013 Barcelona
Tel: (+34) 933523011 - ext. 1050
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada