diumenge, 26 de maig del 2013

JORNADES DE CONCURSOS


Durant aquest mesos d'abril i maig alumnes de la nostra escola i conservatori han participat en diferents concursos d’ interpretació musical de Catalunya. 
4t CONCURS JOVES INTÈRPRETS ciutat de Sant Cugat 
El segon cap de setmana del mes de maig ha tingut lloc, com cada dos anys, el concurs de joves intèrprets ciutat de Sant Cugat que aquest any celebra la seva 4t edició.
De la nostra escola de música ha participat la pianista Saí Alegria Karandikar en la categoria C, joves entre 8 i 11 anys, alumnes de la profesora Anna Maria Cabrera, que han estat finalistes en la seva categoria.
PREMI AL CONCURS L'ARJAU 
El mes d'abril, es va celebrar a Barcelona el XVIII Concurs obert d'interpretació musical l'Arjau per a joves. Aquest concurs es caracteritza per la gran participació de músics de diferents instruments, tots ells d'un gran nivell. D'aquesta manera el públic gaudeix d'un concert ple de contrastos, ric en repertori i autors amb sonoritats diverses. Tot un plaer per a l'oïda.
De la nostra escola i conservatori es van presentar els següents alumnes, també de la professora Cabrera: Saí Alegria Karandikar, categoria infantil solista fins a 10 anys, Albert Mestre, categoria infantil solista fins a 15 anys i Juan José Rodríguez i Albert Mestre, categoria infantil música de cambra fins a 15 anys. Rodríguez i Mestre van obtenir una Menció d'honor.
Felicitats a tots ells.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada