dilluns, 6 de maig del 2013

Èxit musical en l'intercanvi Coral del Conservatori i Junges Ensemble der Leonhards-Chöre de Reutlingen


  
Crònica de la coral
Una vegada més ens hem retrobat amb la coral alemanya. Enguany hem estat nosaltres qui els hem visitat.
Va passant el temps per les dues corals. Cada any és diferent, cada viatge ens transforma d'alguna manera, i tot i que hi ha gent que sempre en participa, la personalitat d'aquestes experiències és tant variada que no aconseguim cansar-nos-en.
Aquest és ja el vuitè cop que ens trobem amb la Coral de la parròquia de Reutlingen però per a molts de nosaltres ha estat la primera experiència amb ells. La calidesa de la seva acollida ens ha fet sentir com a casa, on un ambient de familiaritat ha fet que gaudim no només de la música, sinó també de bones estones, com sopars, vetllades... que ens han deixat un dolç gust a la memòria!
Resumir el viatge en poques paraules no és feina fàcil; hauríem de parlar sobre dos concerts que tot i sense tenir-les totes, acabaren sonant esplèndids! Podríem parlar també del parell d'àpats esmentats, on vèiem, que més enllà de bons cantants hi havia millors persones!
Així doncs, per nosaltres ha estat un plaer viure novament l'intercanvi i en tornem molt motivats a seguir creant i a millorar dia rere dia per no deixar de créixer com a grup i per seguir estimant allò que ens mou a ajuntar-nos i a compartir, a seguir fent música!

La coral del conservatori


"La meravella dels apòstols"
Estrena de Vacuum monumentum, obra escrita per Raimon Romaní per aquest intercanvi. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada