dimarts, 9 d’abril del 2013

Els alumnes de cant coral professional de l’Escola de Musica reben en un intercanvi als de Sant Cugat

Els alumnes de cant coral professional de l’Escola de Musica reben en un intercanvi als de Sant Cugat  
Els alumnes de cant coral de nivell professional de l’Escola Municipal de Música de Mollerussa han fet d’amfitrions durant aquest cap de setmana dels de l’Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels de Sant Cugat per tal de participar d’un intercanvi entre els dos centres. Els alumnes han treballat un repertori comú que es va poder escoltar ahir diumenge al matí al Centre Cultural en un concert que van oferir. 

El programa estava dividit en tres parts la primera de les quals eren cançons per veus blanques mentre que la segona part era per veus mixtes i la tercera eren peces de musicals i gospel. Durant la segona part del concert els alumnes van interpretar l’estrena de Cançons de ciutat amb lletra de Bernat Romaní i música de Raimon Romaní, el qual en va ser també el director.

Els alumnes de Sant Cugat van arribar dissabte a la tarda per realitzar els assajos que es van fer entre l’Escola de Música i el Centre Cultural i després van sopar i dormir a cases dels alumnes de Mollerussa. Diumenge al matí es va fer un assaig general previ al concert i després tots els participants a la trobada van gaudir d’un dinar, organitzat per l’AMPA de l’escola. El cap de setmana següent, 13 i 14 d’abril, els alumnes de Mollerussa viatjaran a Sant Cugat per tancar l’intercanvi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada