divendres, 23 de novembre del 2012

Santa Cecília: Una diada plena de música variada omple l'escola i el conservatori

Ahir es va celebrar la diada de Sant Cecília, patrona de la música, amb diversos actes que aplegaven diferents àmbits de l'EMMVA-Conservatori de Sant Cugat.
Classes obertes, un concert d'alumnes, una taula rodona i un concert de professos i professores, van aplegar un nombrós públic, majoritàriament format  per famílies del centre i també per amics i músics relacionats amb l'escola i amb la Fundació Victòria dels Àngels.
Com és tradició des de fa anys, els actes van servir per ajudar a una ONG que treballa en l'ajut social. En aquest cas es va optar per el projecte "El rebost", de Càrites Sant Cugat, que recull aliments per les persones amb necessitats econòmiques  La solidaritat va quedar palesa amb la gran quantitat d'aliments dipositada als punts de recollida que es van muntar a l'escola. Aquests punts de recollida restaran actius fins dimarts vinent. Aprofitem l'avinentesa per animar la gent a seguir participant d'una manera continuada en aquest projecte orientat a les necessitats més bàsiques de la població sense recursos que, lamentablemet, està augmentant de forma alarmant els darrers temps.

Concert d'alumnes

Concert d'alumnes

Taula rodona: Jaume Abad, Helena Mora, Ofèlia Sala, Manuel García-Morante i Jorge Binaghi

Concert de professors, salutació.

Elena León i Lourdes Pérez-Molina
Joan Josep Gutiérrez
Artur Regada
Lourdes i Lluís Pérez-Molina

Jaume Fàbregas i Lourdes Pérez-Molina




Notícia relacionada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada