divendres, 9 de novembre del 2012

Recital: SONATES ROMÀNTIQUES

Recital de sonates romàntiques per a violí i piano. 
Obres de  Schumann, Brahms i Grieg

Ulrike Kaese, violinista
Marina Rodríguez Brià, pianista

Divendres, 16 de novembre de 2012
20:30 hores
AULA MAGNA
Entrada lliure





Ulrike Kaese

Nascuda a Alemanya, va estudiar el violí amb E. Prokop, L. David i J. Ellerman. Des de 1987 resideix a Barcelona on va seguir classes amb Gerard Claret, Josep Pons (música de cambra) i N. Eidler. L'any 1989 va guanyar el primer Concurs Germans Claret. Ha participat en diversos cursos, entre ells l' "Aspen Music Festival" a Colorado (EUA) i ha rebut master classes de György Sebök.
És membre del Trio Scherzo i, fins l'any 1996, del grup Barcelona 216, realitzant concerts a Praga, Palerm, París, Amsterdam, Madrid entre d’altres.
També ha col·laborat amb l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu i l'Orquestra de cambra del Teatre Lliure.



Llicenciada en música i en filologia francesa, és pianista, professora i creadora d’espectacles i projectes musicals. Un dels darrers, Girasons, produït per l’Auditori de Barcelona i amb concepte i direcció d’ella mateixa, ha viatjat per Alemanya, Anglaterra, Espanya i Portugal. Ha enregistrat quatre CDs de piano sol i d’altres amb diferents artistes. Ha gravat en nombroses ocasions per diferents ràdios i televisions d’Espanya, França, Itàlia i Alemanya. Ha actuat per Europa i Amèrica, destacant les òperes de Berlin, Stuttgart o la Laeiszhalle d’Hamburg. Darrerament, ha fet una gira per Argentina i Xile, actuacions per Alemanya, Àustria i Catalunya i ha estrenat Ocells d’ivori, un espectacle amb la ballarina i castanyolista Belén Cabanes. 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada