dijous, 29 de novembre del 2012

Actuació del Cor d'adults de l'EMMVA a Olesa de Montserrat

El dissabte 1 de desembre, a les 21 hores, el cor d'adults de l'EMMVA-Conservatori de Sant Cugat actua a l'església de Santa Maria d'Olesa de Montserrat en un concert benèfic a favor de l'Associació PRO-DISMINUITS SANTA OLIVA

El cor d'adults és una formació integrada per 48 alumnes del pla d'adults de l'escola de música i del conservatori municipal de música de Sant Cugat del Vallès, dirigits per Xavier Torns.
És una formació acadèmica no professional. Cada curs fem una actuació per mostrar el treball realitzat durant el curs fora de l'auditori de l'escola.. Ha actuat en diverses ocasions al temple de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona i, darrerament, a una llar d'avis de Sabadell.
En aquesta ocasió eferirà una audició centrada en un repertori majoritàriament en anglès i amb música escrita i arranjada al segle XX.
Hi participen les sopranos de l'Aula de cant del conservatori, Anna Corijos i Berta Román, el baríton Jordi Ferrer. També comptaran amb l'acompanyament de la pianista Magda Hidalgo, Francesc Pascual i els membres del grup Esencia de vida, Mercedes Cuenca (teclats), José Gámez (baix elèctric), Ramón Zapata (percussió) i Susanna Sánchez (vocalista).
Els professors responsables del grup són Mariona Martínez, Dàmaris Galán i Xavier Torns.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada