dijous, 21 de juny del 2012

La banda i la coral del Conservatori acomiaden el curs amb una rua musical



Maria Cusó | Noticia publicada avui, a les 20:16 | 69 lectures
La coral i la banda de l'Escola de Música han acomiadat aquest dijous el curs 2011-2012 amb un concert itinerant pels carrers de la ciutat. Els joves músics, dirigits per Raimon Romaní, han ofert un repertori de gospel i bandes sonores de pel·lícules en un concert que s'ha estès per les places d'Octavià, Doctor Galtés i Lluís Millet. L'actuació, amb motiu del Dia Internacional de la Música, ha posat el punt final a una setmana de celebracions.
Dirigits per Raimon Romaní, uns quants representants de la coral han ofert una breu actuació amb un repertori format per cançons de gospel. Després ha arribat el torn de la banda, que ha interpretat una sèrie de temes de bandes sonores de pel·lícules.

Es tracta de la primera vegada que l'escola surt al carrer per celebrar el final de curs, una iniciativa que coincideix amb el primer any de vida de la coral i la banda. El director del cor, Raimon Romaní, ha compartit amb Cugat.cat la satisfacció de tancar un curs important per a l'escola, que ha esdevingut enguany conservatori, i ha explicat que ara la vista està posada en obrir els grups a l'exterior.


Les activitats de cloenda del curs 2011-2012 de l'Escola de Música Victòria dels Àngels van començar dilluns amb una triple sessió musical al vestíbul del Teatre-Auditori. Dimarts va arribar el torn del grups de cambra d'alumnes dels primers cursos de l'escola, seguits d'una vuitantena de nens i nenes de sis a set anys. Per la seva banda, l'orquestra i la banda infantil van mostrar les seves aptituds amb una triple sessió a l'Aula Magna dimecres per la tarda.

Notícia publicada a Cugat.cat. Veure notícia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada